Skip links

Balustrades voor een terras

Balustrades voor een terras zijn nodig om de veiligheid van uw buitenruimte te garanderen. MCM in Lier is uw partner voor hoogwaardige balustrades die perfect passen bij uw terras. Onze balustrades combineren duurzaamheid met een stijlvolle uitstraling. Of u nu een particulier bent die zijn tuin wil verfraaien of een bedrijfseigenaar die een veilige buitenruimte voor klanten wil creëren, wij hebben de juiste oplossing voor u.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Veiligheid en stijl met stalen balustrades voor een terras

Als u kiest voor onze balustrades voor uw terras, zorgt u voor een veilige en mooie buitenruimte. Onze stalen balustrades bieden niet alleen een robuuste bescherming tegen vallen, maar voegen ook een moderne en elegante touch toe aan uw terras. Staal is een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid, waardoor onze balustrades langdurige bescherming en minimaal onderhoud garanderen. Als specialist in metaalconstructies zorgen wij ervoor dat uw balustrade perfect aansluit bij de rest van uw buitenruimte. Daarnaast bieden wij ook stalen oplossingen om uw gebouw brandveilig te maken, zoals een noodtrap. Ook binnenshuis staan we voor u klaar met een stalen trapleuning die zorgt voor extra bescherming.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
20181130_135037

Verbeter uw terras met stijl en veiligheid!

Offerte aanvragen

Transformeer uw terras met onze expertise

Wilt u uw terras transformeren met veilige en stijlvolle balustrades? Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideale buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe wij uw project naar een hoger niveau kunnen tillen met onze algemene metaalconstructies.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.