Skip links

Stalen deur op maat

Een stalen deur op maat is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. MCM uit Lier ontwerpt en vervaardigt stalen deuren die volledig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij zijn specialisten in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van verschillende soorten deuren zoals buitendeuren, nooddeuren, stalen branddeuren en binnendeuren.

Bekijk onze projecten
Jarenlange ervaring
Eigen tekenatelier
Begeleiding van begin tot einde
Partner in onderhoud

Een stalen deur op maat voor diverse toepassingen

Een stalen deur op maat heeft verschillende toepassingen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Binnenhuis creëert het een moderne en industriële uitstraling, die perfect past bij een eigentijdse inrichting. In een bedrijfsomgeving biedt een stalen deur op maat de veiligheid en duurzaamheid die u nodig heeft, terwijl het ook bijdraagt aan een professionele uitstraling. Als specialist in metaalconstructies kunnen wij ook aanvullende oplossingen bieden:

Wij zijn werkzaam op diverse terreinen: opslagplaatsen, ondergrondse parkings, openbare gebouwen, winkelcentra, winkelketens, hotelketens of volledige industriële sites. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige knowhow.

Transformeer uw ruimte met onze oplossingen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze maatwerkoplossingen uw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze ervaren specialisten begeleiden u van begin tot eind en zorgen ervoor dat elke deur perfect aansluit bij uw wensen. Wij leveren kwaliteit en vakmanschap in al onze algemene metaalconstructies.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Bekijk onze diverse deuren in verschillende sectoren

Interesse in Metalen deuren?

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.