Skip links

Algemene metaalconstructies

MCM uit Lier is de ideale partner voor uiteenlopende algemene metaalconstructies. Bij ons kan u terecht voor maatwerk van A tot Z. Wij realiseren industriële stalen constructies op vraag van de klant zoals stallen, luifels, poorten en diverse beschermingen. In de algemene metaalbouw spelen wij een cruciale rol door hoogwaardige, duurzame en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor zowel zakelijke als particuliere projecten. Onze vakmensen beschikken allemaal over een VCA-attest en zijn experts in het realiseren van constructies die aan de strengste normen voldoen.

Bekijk onze projecten
Jarenlange ervaring
Eigen tekenatelier
Begeleiding van begin tot einde

Algemene metaalconstructies voor elke toepassing

Onze algemene metaalconstructies zijn breed toepasbaar en kunnen in verschillende projecten worden ingezet. Als specialist in metaalconstructies vervaardigen wij onder andere industriële stalen constructies die ideaal zijn voor zware belasting en langdurig gebruik. Zo kunt u onder andere voor volgende algemene metaalbouw bij ons terecht:

Wij hebben de expertise om uw project tot een succes te maken. Onze industriële stalen constructies worden ook vaak ingezet in de algemene metaalbouw, waar duurzaamheid en precisie van essentieel belang zijn.

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Op uw vraag denken wij graag mee over de meest aangewezen oplossing voor u en loodsen we u snel en feilloos doorheen het volledige proces, van concept tot plaatsing en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van de algemene metaalbouw. Onze industriële stalen constructies bieden oplossingen op maat die voldoen aan uw hoogste verwachtingen.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Bekijk onze diverse constructies

Interesse in Diverse Constructies?

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.