Skip links

Metaalconstructies voor een ondergrondse parking

Metaalconstructies zijn belangrijk voor een ondergrondse parking om de duurzaamheid en veiligheid te garanderen. MCM uit Lier is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige metaalconstructies die specifiek ontworpen zijn voor ondergrondse parkings. Onze metaalconstructies bieden de perfecte oplossing om een stabiele en betrouwbare structuur te garanderen, ongeacht de grootte of complexiteit van uw project.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Onze metaalconstructies bieden veiligheid en functionaliteit voor een ondergrondse parking

Metaalconstructies voor een ondergrondse parking omvatten een breed scala aan toepassingen, van draagstructuren tot ventilatiesystemen en brandwerende voorzieningen. Bij het ontwerpen van deze constructies houden wij altijd rekening met brandveiligheid, aangezien dit van cruciaal belang is in een gesloten ruimte zoals een ondergrondse parking. Metaalconstructies zijn de beste optie voor ondergrondse parkings vanwege hun sterkte, duurzaamheid en brandbestendigheid. Bovendien kunnen ze snel en efficiënt worden geïnstalleerd, wat de bouwtijd aanzienlijk verkort. Onze ervaring als specialist in metaalconstructies stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van uw project. Of het nu gaat om metalen bouwsystemen voor een grote parkeerfaciliteit of gespecialiseerde metaalconstructies, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Wij verzorgen ook metaalconstructies voor:

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
20180322_084646

Transformeer uw ondergrondse parking met onze metaalconstructies!

Offerte aanvragen

Start uw project met ons als uw partner

Transformeer uw parkeergelegenheid en verhoog de veiligheid en duurzaamheid met onze op maat gemaakte metaalconstructies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze experts begeleiden u vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat u zeker bent van een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.