Skip links

Metaalconstructies voor de horeca

Metaalconstructies zijn belangrijk voor de horeca om een stijlvolle en functionele omgeving te creëren. MCM uit Lier is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige metaalconstructies die perfect aansluiten bij de behoeften van de horecasector. Wij leveren maatwerk dat zowel duurzaam als esthetisch verantwoord is.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Metaalconstructies bieden veelzijdige toepassingen voor de horeca

De horeca heeft uiteenlopende behoeften als het gaat om metaalconstructies. Denk aan robuuste keukens, stijlvolle bars, terrasoverkappingen en stevige rekken voor opslag. Wij zorgen ervoor dat onze metaalconstructies uw bedrijfsvoering optimaliseren en uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Onze producten zijn ontworpen om intensief gebruik te weerstaan en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Als specialist in metaalconstructies bieden wij oplossingen die perfect passen bij uw horecabedrijf. Daarnaast kunnen wij ook metaalconstructies voor een winkelketen leveren, zodat u één betrouwbare partner heeft voor al uw bouwbehoeften. Ons team zorgt ervoor dat uw project op tijd en binnen budget wordt afgerond, met oog voor detail en kwaliteit.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
2016-11-22 08.52.57-min

Upgrade uw horecazaak met onze maatwerk metaalconstructies!

Offerte aanvragen

Geef uw horecazaak een unieke uitstraling

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen bij elk aspect van uw project, van ontwerp tot installatie. Of u nu op zoek bent naar robuuste metalen bouwsystemen of maatwerkoplossingen voor uw behoeften, wij leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Geef uw zaak een unieke uitstraling met onze op maat gemaakte metaalconstructies.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.