Skip links

Metaalconstructies voor een winkelketen

Metaalconstructies zijn belangrijk voor een winkelketen om een betrouwbare en aantrekkelijke winkelomgeving te creëren. MCM in Lier begrijpt de behoeften van winkelketens en biedt op maat gemaakte oplossingen. Onze metaalconstructies voor een winkelketen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting te weerstaan en de veiligheid van uw klanten en personeel te waarborgen.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Hoogwaardige metaalconstructies voor uw winkelketen

Een winkelketen heeft uiteenlopende behoeften als het gaat om metaalconstructies. Van stevige rekken en schappen tot duurzame noodtrappen, wij leveren alles wat nodig is om uw winkelinrichting compleet en veilig te maken. Voor extra veiligheid kunnen wij ook een noodladder installeren die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Onze expertise als specialist in metaalconstructies stelt ons in staat om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw eisen en specificaties. Met onze hoogwaardige metalen bouwsystemen kunt u vertrouwen op een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Of u nu nieuwe vestigingen opent of bestaande winkels renoveert, onze metaalconstructies voor een winkelketen zorgen voor een professionele uitstraling en optimale functionaliteit.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
DSC01921

Verbeter uw winkelketen met onze op maat gemaakte metaalconstructie!

Offerte aanvragen

Start uw project vandaag nog

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen bij elk aspect van uw project, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Geef uw winkelketen de uitstraling die het verdient.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.