Skip links

Metalen bouwsystemen

Metalen bouwsystemen zijn essentieel voor moderne bouwprojecten en vormen de basis voor duurzame en betrouwbare constructies. Bij MCM in Lier zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van hoogwaardige metalen bouwsystemen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Hoogwaardige metalen bouwsystemen voor elk project

Metaal is een uitstekend materiaal voor bouwsystemen vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit, waardoor het ideaal is voor zowel grote als kleine projecten. In ons eigen tekenatelier werken onze ervaren specialisten nauw samen met u om uw metalen bouwsystemen tot in de kleinste details te perfectioneren en volledig op maat te maken. Door nauwkeurig en op maat te werken, zorgen we ervoor dat alle metaalconstructies perfect geïntegreerd kunnen worden met de juiste bouwsystemen.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
2015-10-21 15.03.14

Neem contact op voor hoogwaardige metalen bouwsystemen!

Offerte aanvragen
construction-business-industry-FSDH2EP

Een naadloze en efficiënte bouwervaring

Onze algemene metaalconstructies zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van uw project. Wij bieden ook metaalconstructies voor een ondergrondse parking, waarbij we zorgen voor duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast leveren wij metaalconstructies voor de horeca, die uw bedrijfsvoering alleen maar verbeteren. Ons bedrijf is EN1090-gecertificeerd en al onze medewerkers beschikken over een VCA-attest, wat onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid onderstreept. Wij zijn tevens uw betrouwbare partner voor onderhoud aan metaalconstructies, zodat uw systemen altijd in optimale conditie blijven.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met metalen bouwsystemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elk aspect van uw project.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.