Skip links

Noodladder op maat

Een noodladder op maat is een nodige investering voor de veiligheid van uw gebouw. MCM in Lier biedt hoogwaardige noodladders die volledig op maat worden gemaakt om perfect aan uw eisen te voldoen. Of u nu eigenaar bent van een commercieel pand of een particulier huis, een op maat gemaakte noodladder zorgt ervoor dat iedereen in geval van nood veilig kan evacueren.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Veiligheid eerst met een noodladder op maat

Een noodladder op maat is nodig voor de brandveiligheid van elk gebouw. Het is van vitaal belang om een veilige en betrouwbare ontsnappingsroute te hebben. Bij ons bent u verzekerd van een noodladder die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. Onze specialisten in metaalconstructies zorgen ervoor dat elke ladder robuust, duurzaam en precies op maat gemaakt is voor uw locatie. Wij bieden niet alleen noodladders, maar ook noodtrappen die naadloos in uw gebouw kunnen worden geïntegreerd. Onze algemene metaalconstructies zijn ontworpen om de veiligheid en functionaliteit van uw pand te verbeteren.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
HPIM0515

Kies voor veiligheid met een op maat gemaakte noodladder van MCM!

Offerte aanvragen

Maak uw gebouw brandveilig

Onze ervaren specialisten staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Een goed ontworpen noodladder kan levens redden in kritieke situaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen met het creëren van een veilige omgeving.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.