Skip links

Noodtrap laten plaatsen

Een noodtrap laten plaatsen is een essentiële stap voor de veiligheid van uw gebouw. Op MCM uit Lier kunt u rekenen als u een noodtrap nodig heeft die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Of u nu een kantoorgebouw, fabriek of winkelcentrum beheert, een noodtrap laten plaatsen is cruciaal voor de bescherming van uw medewerkers, klanten en bezoekers in geval van nood.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Een noodtrap laten plaatsen voor optimale veiligheid

Als u ervoor kiest om door ons een noodtrap te laten plaatsen, bent u verzekerd van een hoogwaardige en veilige oplossing. Een goed geplaatste noodtrap zorgt ervoor dat uw gebouw voldoet aan de brandveiligheidskeuringen en andere relevante regelgeving. Onze specialisten in metaalconstructies hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van noodtrappen die niet alleen functioneel, maar ook duurzaam zijn. Bovendien bieden wij ook het nodige onderhoud aan, zodat uw noodtrap altijd in optimale staat blijft. Dit omvat inspecties, reparaties en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw noodtrap en andere algemene metaalconstructies altijd aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
HPIM0779

Verbeter de veiligheid van uw gebouw met een noodtrap van MCM!

Offerte aanvragen

Start uw veiligheidsproject vandaag nog

Wilt u de veiligheid van uw gebouw verbeteren door een noodtrap te laten plaatsen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Voor uw veiligheid bieden wij ook oplossingen zoals noodladders aan. Verhoog de veiligheid van uw gebouw en bescherm uw medewerkers en bezoekers met onze hoogwaardige noodtrappen.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.