Skip links

Stalen afdak laten plaatsen

Een stalen afdak laten plaatsen is een uitstekende manier om extra beschutting en esthetische waarde toe te voegen aan uw woning of bedrijfsruimte. MCM in Lier is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van hoogwaardige stalen afdaken die volledig aan uw wensen en behoeften voldoen. Een stalen afdak laten plaatsen biedt niet alleen bescherming tegen weersomstandigheden, maar zorgt ook voor een moderne uitstraling van uw pand.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Een stalen afdak laten plaatsen voor veelzijdige toepassingen

Een stalen afdak laten plaatsen kan voor diverse doeleinden dienen. Of het nu gaat om een overkapping voor uw terras, een carport voor uw voertuigen, of een beschutte ruimte voor uw tuinmeubelen, wij kunnen uw stalen afdak op maat maken en installeren. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat het afdak perfect aansluit bij de bestaande architectuur van uw woning of bedrijfspand. Als specialist in metaalconstructies zijn wij gespecialiseerd in verschillende stalen constructies. Wij bieden ook andere algemene metaalconstructies aan, zoals:

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
20190907_162734

Laat een hoogwaardig stalen afdak plaatsen door MCM!

Offerte aanvragen

Bescherm uw ruimte met stijl

Onze ervaren specialisten staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Bescherm uw ruimte met stijl en geniet van de duurzaamheid en schoonheid die een stalen afdak u biedt.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.