Skip links

Stalen trapleuning

Een stalen trapleuning is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Bij MCM in Lier zijn ontwerpen en vervaardigen we hoogwaardige trapleuningen in ons eigen tekenatelier. Of u nu een zakelijke omgeving wilt verbeteren of uw particuliere woning wilt verfraaien, een stalen trapleuning biedt een duurzame en elegante oplossing.

+32 3 491 10 70

Eigen tekenatelier

Uw partner in onderhoud

EN1090-certificaat en VCA-attest

Extra veiligheid met een stalen trapleuning

Een stalen trapleuning biedt extra veiligheid en stabiliteit bij het gebruik van trappen. Staal is een uitzonderlijk sterk en duurzaam materiaal, wat betekent dat uw leuning bestand is tegen zware belasting en langdurig gebruik. Daarnaast is staal eenvoudig te onderhouden, roestbestendig en kan het een moderne en industriële uitstraling aan uw interieur geven. Als specialist in metaalconstructies zorgen wij ervoor dat uw trapleuning perfect past bij uw interieur. Zo kunt u tevens een stalen trap laten plaatsen door ons. Onze algemene metaalconstructies kunnen naadloos geïntegreerd worden in elk interieur voor een uniform en aantrekkelijk design.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op
IMG_3771

Verhoog de veiligheid en stijl van uw trap met een stalen trapleuning van MCM!

Offerte aanvragen

Verhoog uw veiligheid vandaag nog

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Verhoog de veiligheid van uw trap en geef uw interieur een stijlvolle upgrade met onze hoogwaardige stalen trapleuningen. Bekijk ook onze balustrades voor uw terras om een veilige omgeving te creëren. Ontdek hoe wij uw project tot een succes kunnen maken.

Vraag hier een offerte aan

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.