Skip links

Stalen balustrade laten plaatsen

Door een op maat gemaakte stalen trap met balustrade van MCM uit Lier te laten plaatsen, verzekert u zich van een duurzame balustrade. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, plaatsen en onderhouden van verschillende soorten trappen en balustrades zoals noodtrappen, designtrappen en nood- en toegangsladders. Een stalen balustrade laten plaatsen door onze experts garandeert niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur of exterieur, maar ook een veilige oplossing die jarenlang meegaat. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat elke stalen balustrade en trap op maat gemaakt wordt, perfect passend bij de unieke stijl en architectuur van uw gebouw.

Bekijk onze projecten
Jarenlange ervaring
Eigen tekenatelier
Begeleiding van begin tot einde

Een stalen balustrade laten plaatsen voor veiligheid en functionaliteit

Als u overweegt een stalen balustrade te laten plaatsen, zit u goed bij ons. Wij begrijpen dat een balustrade niet alleen mooi moet zijn, maar ook op maat, functioneel en veilig gemaakt moet zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat elke balustrade die wij installeren voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast maken wij ook uw stalen trap volledig op maat, zodat deze perfect integreren in uw woning of bedrijfspand. Of u nu stalen balustrades wil laten plaatsen op uw terras of ergens anders, wij leveren altijd maatwerkoplossingen die aan uw wensen voldoen. Ook voor een noodtrap kunt u bij ons terecht; wij zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op uw behoeften. Als specialist in metaalconstructies vervaardigen wij al ons maatwerk met de grootste zorg. U huurt ons onder andere ook in voor volgende algemene metaalconstructies:

Daarnaast is MCM ook uw expert voor allerlei balustrades in zowel glas als metaal of een combinatie van beide.

Realiseer uw visie met maatwerkoplossingen

Bent u klaar om uw ruimte te transformeren en stalen balustrades die op maat gemaakt zijn te laten plaatsen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bij ons kunt u terecht voor een stalen trap of balustrade die volledig op uw maat gemaakt wordt. Laat ons uw visie realiseren met onze expertise in algemene metaalconstructies.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Bekijk onze diverse trappen en balustrade toepassingen

Interesse in Trappen en balustrades?

Een vrijblijvende offerte voor uw project? Vul onderstaand formulier in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.


    We verwerken uw gegevens overeenkomstig onze privacy policy.